TOP : Červen


Krásný slunečný den přeji!
Za měsíc červen jsem si oblíbila pár produktů a teď se o ně s Vámi podělím.

Prvním a pro mě jedním z nejužitečnějších produktů je osvěžujícíc rozprašovač od značky MonuSpa. Vhodný pro všechny typy pleti a v tomhle horku je to skvělý pomocník na osvěžení. Navíc je čistě přírodní, obsahuje růžové a santalové dřevo, citron a další přírodní látky a není testovaný na zvířatech! :) Jediné mínus je, že má silnější vůni santalového dřeva, která asi není všem moc příjemná.

Další věcí je znovuobjevený krém na ruce od Bath&BodyWorks s vůní Vanilla Buttercream, který voní naprosto božsky. Kupovala jsem ho loni ale pořádně jsem ho začala používat až teď, takže firma už změnila design tuby, ale jsem si jistá že vůně zůstala furt stejně skvělá. Krém se rychle vstřeba, není mastný a vůně vydrží dlouho.

Jako nezbytnost považuji ani-perspirant od Rexona. Z tohohle jsem opravdu nadšená, protože nestojí moc, ale pro mě první deo-věc, která opravdu funguje!To oceňuji hlavně teď v létě. Navíc příjemně voní, takže doporučuji všemi deseti!

Nesmíme zapomenout, že i rty potřebují SPF ochranu. A tenhle Malibu  balzámek je voděodolný, hydratační s UVA a UVB filtry, spf 30 a nádhernou vůní Vanilky.

A poslední věcí je lipcream od Catrice v odstínu Brooklyn Pink-ster. Na to, že růžové odstíny nemám moc ráda a nenosím je, tak tenhle jsem si oblíbila. Na rtech je velmi příjemný, má příjemnou vůni a obsahuje Vitamin E.


Doufám, že si užíváte krásné letní počasí!
💋



2 komentářů

Články