Prázdno /2


Další článek o odpadcích😁

Pro mě stále jedno z těch oblíbenějších konceptů- opravdu vyzkoušené produkty.

Začnu asi tím nejhorším a to jsou svíčky primark,vůně winter spice,strawberry crush a sugared candy.Všechny zní naprosto skvěle, že by člověk řekl, že musí božsky vonět.No opakje pravdou, po chvíl hoření celý pokoj 'voní' jako plesnivé prádlo. Za mě tedy rozhodně NE!
(dejte mi vědět jaké s nimi máte zkušenosti, pokud jsteje  také zkoušeli😊 )

tetesept:purify & detox sůl do koupele z DM, krásně voní, pokožku hezky hydratuje a hlavně,vhodná i pro citlivky(teda každý má jinou kůži,ale myslím že já, která se osype i po krému pro atopiky, jsem na to vhodný testovací subjekt😀) takže doporučuji.

bebe sprchový gel. Má krémovější konzistenci, nevysušuje,krásně voní a vzhledem k tomu, že je to značka převážně dělající kosmetiku pro děti, je k pokožce opravdu šetrný.



BASIC 30-krém pro všechny typy pokožky.Byl mi doporučený kožařkou a já ho můžu jen doporučit dál. K dostání je v lékárnách za nějakých 150 kč a vydrží vám opravdu dlouho. Výborný pro alergiky,atopiky a lidi s citlivou kůží. Kromě krému je myslím i gel a nějaké další přípravky. A je to český výrobek!

Ziaja micelární gel okurka&máta. Vůně průměrná, obličej očistí, ale přišlo mi že poměrně vysušuje. A taky se mi po něm lehce zhoršilo akné.Takže znovu už ne.

Alterra šampon s biotinem a kofeinem. Za mě asi nejlepší drogerkový šampon. Nemám co vytknout. Měla jsem z téhle řady i šampon s granátovým jablkem a ten byl taky super.!

Milva šampon s chininem a kofeinem.Miluju šampony s kofeinem. Nejlepší nakonec, protože tohle je opravdu zázrak! Po nekonečném boji s lupy, jsem nad nimi vyhrála díky tomuto šamponu. Bezvadně voní a co mě nejvíc a mile překvapilo, že jak při mytí, tak česání, jsem nevyhazovala chuchvalce vlasů! Ani nevím kdy naposled jsem vyčesala víc jak 5 vlásků. Jediné mínus je, že šampon zanechává vlasy 'drsné', takže je nutné použít buď kondicionér, nebo olej do konečků. Tahle skutečnost mi ale vůbec nevadí, protože za ty výsledky to opravdu stojí!

 






3 komentářů

  1. Bb krem.od astrid je jediny co jsem.jeste nezkousela.

    OdpovědětVymazat
  2. Od Astrid ú používam len balzámiky na pery a som s nimi veľmi spokojná. Milvu som používala jedno obdobie ale nevyhovovala mi :/

    Klaudia Duranova / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat

Články