FAB5IVE / Květen



Hezký večer!
Po několika měsících odolávání a přemýšlení jsem se rozhodla objednat můj první FAB5IVE box.
Určitě jste o něm slyšeli, a pokud ne, stačí otevřít odkaz a vše si přečíst. Ve zkratce jde o box, který každý měsíc obsahuje 5 pokaždé jiných kosmetických produktů.




Tak se mrknem co bylo v tom květnovém :)
 Jako první v boxu najdeme tuto látkovou masku na obličej od korejské značky Enature. Je pro všechny typy pleti, obsahuje chlorofyl a další 'dobroty' pro pleť. Už se na ní těším!
 Dalším produktem byl tento lak od essie v odstínu SUNSHINE STATE OF MIND.Krásná jarní/letní barvička. Bohužel už si nehty moc nelakuji, ale určitě ho vyzkouším.

 Dále tu máme krém 3v1-na ruce,lokty a nohy od irské značky human+kind  . Můj má vůni 'botanical' , mě to ovšem připomíná citrusovou vůni krémů vyloženě na nohy. Takže na ruce ho asi používat nebudu, ale vzhledem k tomu, že se krásně roztírá, bude na nohy ideální.
 Nechyběl ani sprchový gel, tentokrát od značky Théophile Berthon .Francouzké, čistě přírodní tělové mýdlo s vůní mandle a medu. Úžasná vůně připomínající marcipán. To bude sprchování velmi sladký zážitek.

 Jako poslední věc tu máme mycí gel na obličej značky LA CANOPÉE. Je veganský a čistě přírodní. Krásně voní a obsahuje tea tree, citron a černé uhlí, takže je spíše na mastnější pleť.
Toť vše a krásný zbytek večera přeji! :)

2 komentářů

  1. hezky clanek, ja jsem zatim nikdy mystery boxy ne objednavala. nejradeji si koupim jednu vec co je 100% mi bude vyhovovat nez nekolik co mi nekdo posle :D ale jsem stara skola ;)

    The Gown http://www.thegown.cz

    OdpovědětVymazat

Články