HIMALAYA




Dlouho, opravdu hodně dlouho jsem hledala něco, co "zachrání" moji pleť. Problematickou a zároveň atopickou. Nekonečný kolotoč pupínků, suché odlupující se kůže, exému na bradě a tak dále.
Až jsem narazila na tuto kosmetiku, která využívá především bylinky a další léčivé přírodní produkty, jako je třeba Neem, nebo-li strom Nimba.
   Už je to několik let, co používám výrobky této značky a nemůžu si je vynachválit. Pravděpodobně je ani používat nepřestanu, protože tohle je přesně to, co moje pleť miluje.
I přesto, že jsou tyto produkty pro normální až mastnou pleť, jsou vhodné pro citilivou pleť, kterou otravují pupínky.





Začalo to používáním pouze pleťové masky, která při smývání hraje i roli peelingu, tudíž je po ní pleť úžasně jemná. Další plus je, že krásně voní. (při každém použití moje mamka říká, že by chtěla parfém s takovou vůní). Já už mám asi ta 9.balení, jestli jich nebylo víc.Nedám na ni dopustit!


Dále mám tzv. SOS krém(tak ho volám já), který používám na takové ty "začínající" pupínky, i když to neni ten případ, k čemu je tento krém určený. Především vám pomůže při hojení malých ranek, popálenin a pod. Myslím, že takový krém se určitě neztratí v žádné domácnosti. :)


Před nedávnem jsem však začala používat i jejich čistící gel.Opět skvělá vůně a neobsahuje mýdlo. I přesto mi však přijde, že malinko vysušuje.Ale to se dá odpustit, jako noční krém používám pleťový olej, takže to moc neřeším. Také vám stačí pouze malinké množství, takže vám balení dlouho vydrží :)

No a na konec se ještě zmíním o jejich peelingu, který používám když zrovna nestíhám masku a funguje suprově.

Pro mě je kosmetika od téhle značky takový malý zázrak. Samozřejmě každý má jinou pleť, a tak co funguje pro mne, nemusí fungovat pro všechny :) I tak ale doufám, že jestli jste se rozhodovali nad koupí této kosmetiky, tak jsem vám snad alespoň trochu pomohla.



1 komentářů

  1. Od Himalaya som mala jednu masku zlupovaciu (teda moja segra) a je fakt super :)
    http://www.lifeinpicturesbylu.com

    OdpovědětVymazat

Články