Prázdno /1

Já osobně moc ráda koukám na videa a čtu články tohoto typu.Můžete si tak udělat obrázek o různých věcech a předem si tak dobře rozmyslet,jestli si je taky pořídíte.Takže jsem dnes taky jeden
vytvořila :)






Taže začnem z leva s řasenkou NYC-lengthening sky rise mascara a musím říct že tahle mi vyhovovala.Žádný zázrak nečekejte,ale líčí dobře a vytknu asi jen to,že nemá zrovna příjemnou vůni. Ale jinak myslím že super produkt:-)

Pokračujeme řasenkou od Essence- multi action , řasenky od essence nemám moc ráda,protože mi ze začátku přijdou takové jako "mokré",lepí řasy a vůbec je neprodlouží. Tuhle jsem dostala a používat jsem ji začala až když trochu vyschla,to líčila nejlépe. Za mě nedoporučuju:-/

Další tu mám Alverde make up, který je něco naprosto hrozného:-D Nemám ho vypotřebovaný,ale vyhazuju ho ,protože ten se vážně nepovedl. Celkově už jsem slyšela z více stran,že dekorativní kosmetika do Alverde prostě neni vůbec dobrá, ale na druhou stranu pečující kosmetika je skvělá :-)
Tento makeup mám v odstínu 10 Light  Porcelain a prostě hrůza. Nejen že se nedá absolutně rozetřít a zůstávají vám šmouhy,hrozně rychle schne takže se ty šmouhy prostě nerozmažou:-D, ale taky je strašně růžuvý a přijde mi že i té nejrůžovější bledulce prostě nesedne :-D jediné + které má je asi ten, že hezky voní :-D Katastrofa!

Druhý makeup je Rimmel Lasting finish 25h . O tomhle makeupu jsem neslyšela nic moc špatného,tak jsem si myslela bůhví co si to nekupuji. Ale mě teda neoslnil. Nevydržel celý den,na mě moc růžový ale samozřejmně  na skvělém světle v drogerii vypadá jako když perfektně sedí:D  Zase odstín 10 Light Porcelain ,ale tenhle nemá ten růžový podtón tak drastický jako makeup od Alverde . Ale když jsem ho smíchala s BBčkem tak už mi odstín sedl:-) Taky bych řekla že je moc tekutý,ale to někomu vyhovuje takže to nemůžu moc hrotit, Tento makeup už si nekoupím,ale je to pravděpodobně kvůli odstínu. Já mám celkové problém hoooodně velký s Makeupy,protože jsem šíleně bledá,ale nemám růžový podtón,spíš takový šedožlutý což zní divně,ale jsem prostě fakt ta bílá bledá :D hrůza. takže kdybyste některá z vás ,co máte stejný problém jako já ,věděla o nějakém supersvětlém makeupu tak budu moc moc vděčná když mi dáte nějaký tip :-)

Pak máme v pravo průhledný gel ignorujte tu nechutnou lahvičku prosím Od Essence.
No asi takhle, obočí to v tvaru drží,nemá to žádný hrozný zápach,vydrží to celkem dlouho aspoň mě teda ano .Takže asi dobrý? Prostě proůhledný gel/řasenka ,myslím že k tomu neni moc co říct,mě vyhovuje :-)


Dál tu máme balzám na rty Balea. Tohle byla nějaká limitovaná edice myslím, s vůní třšní. Tak vonělo to spíš jako marcipán s nádechem třešní,ale potvrdilo se mi,že balzámy od Balea prostě NE! Každý který jsem měla,mi rty spíš vysušoval a víc mi praskaly .Takže nic moc :-/ :-)

Pak jsem dopatlala krém na ruce z Avonu- revitalizační hydratační krém na ruce s kakaovým máslem a vitamínem E. 
Tenhle krém miluju! Senzační vůně,krásně hydratuje,dobře se rozmaže i vstřebá.Nemám co vytknout, je super!Určitě doporučuji:-)

Regenerační tělový krem Indian Mango& Gotu Kola z Douglasu,který jsem dostala jako vzorek je naprosto super! Krásně voní,výrazně ale zase ne nějak moc.Dobře se rozmazává, rychle se vtřebá, hydratuje a je bez parabenů :-) Nevím zda se dělá v plném balení,ale jestli ho někdy zahlédnu tak ho čapnu,protože je fakt skvělý!:-)

Dál "jakože bělící" zubní pasta z Rossmanna. No, zuby to vyčistí,chutná dobře,ale bělící účinek jsem nezaznamenala.Žádné skvrny od čaje nezmizely,prostě obyč zubní pasta.

Cien kosmetiku zbožňuju. Je levná a kvalitní. Od laků na vlasy,sprgové gely,šampony..zatím vše co jsem od nich zkusila mi vyhovovalo a byla jsem spokojená. A jinak tomu není ani u tohoto krému. Je to nějaký Aqua moisturising cream a byl naprosto parádní.Hydratuje, je bez oleje. Je super i pod makeup a příjemně voní :) Rozhodně stojí za zkoušku.

 A poslední můj věčný oblíbenec CHI silk infusion olejíček,který moje vlasy prostě a jednoduše milou! + má krásnou vůni Já jsem na ty vůně prostě :D ..Myslím,že tuhle lahvičku doma měla už snad každá a kdo ne,tak jí musí zkusit :)


Doufám, že jsem vás moc nenudila :D krásný den!

4 komentářů

  1. musím sa priznať, že so nemala tú česť vyskúšať ani jednej z týchto produktov...
    ale veľmi tuho som rozmýšľala nad Rimmel Lasting finish 25h, ale ak píšeš, že neoslovil, tak dám na tvoje rady! :).
    inak, poznám to, som biela ako stena, však skôr tak choro-biela v tvári ako pekne dorúžova :D.

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem právě taky mrtvolně bílá,ne do růžova.O to hroší je ten makeup sehnat no :/ :D

      Vymazat
  2. Super post! :) http://capuccinolover.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Články